IP-відеокамера корпусна IMOU IPC-A22EP-D купити в Києві
0
0
0

IP-відеокамера корпусна IMOU IPC-A22EP-D

Відгуки:
(0)
  • Виробник: IMOU
  • Код товару: 249324
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$62.35
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо

IP-відеокамера корпусна IMOU IPC-A22EP-D є однією з найсучасніших камер безпеки, яка розроблена для забезпечення більш надійного та комплексного спостереження, як за вашим будинком, так і за офісом. Завдяки спеціальній роздільній здатності 1080P Full HD, IP-відеокамера IMOU IPC-A22EP-D забезпечує якісне, чітке, відмінне та детальне відео, яке може фіксувати кожну деталь із надзвичайною чіткістю зображення.

IP-відеокамера корпусна  IMOU IPC-A22EP-D оснащена функціями інтелектуального відстеження, які мають можливість дозволяти стежити за рухомими об’єктами і людьми, в той час, коли вони пересуваються у вашому просторі. Ця особлива функція відеокамери дозволяє уважно стежити за будь-якою підозрілою діяльністю і гарантує, що ви нічого не пропустите. 

IP-відеокамера IMOU IPC-A22EP-D має також у своєму складі режим конфіденційності, який дає змогу забезпечувати постійний захист вашої діяльності. Відеокамера забезпечена вбудованою сиреною та сигналом ненормального звуку, який можна активувати, щоб відлякати зловмисників і попередити вас про потенційні загрози. Крім цього відеокамера має функцію двосторонньої розмови, яка дозволяє вам спілкуватися з будь-ким у вашому будинку або офісі через спеціальний вбудований динамік камери та мікрофон. Ця додаткова функція ідеально підходить для перевірки ваших близьких або спілкування з колегами, навіть якщо ви фізично відсутні на місці.

Теги: IPвідеокамера, корпусна, IMOU, IPCA22EPD

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!