IP камера видеонаблюдения купити в Києві
0
0
0

IP камера видеонаблюдения

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Reolink
  • Код товару: 245138
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$14 459.00
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо

Призначення камери

Бездротова вулична Reolink Go PT Plus підтримує стільникову мережу 3G/4G LTE та панорамування на 355° та нахил на 140°. Він також має більш високу роздільну здатність 2K 4MP Super HD і більш інтелектуальне виявлення людей/транспортних засобів, ви можете налаштувати його на виявлення лише руху людей та транспортних засобів, позбавивши себе непотрібних сигналів тривоги. Там, де Wi-Fi та електрика недоступні, Reolink Go PT Plus завжди доступний і пропонує простий, безпечний та гнучкий моніторинг. Поплутані кабелі залишилися в минулому!

Камера Reolink Go PT Plus виконана у купольному формфакторі, універсальний дизайн відмінно впишеться в будь-які екстер'єри. Ця водонепроникна міцна камера варта суворих умов. Він добре працює як усередині, так і зовні вашого будинку.

Двостороннє аудіо, більше, ніж аудіозапис. Спілкування в режимі реального часу можна досягти через вбудований мікрофон та динамік. Слухайте та говоріть у режимі реального часу! Отримуйте оповіщення, коли камера фіксує рух. Ви можете налаштувати, коли хочете включати сповіщення — постійно або за розкладом.

За допомогою безкоштовної програми Reolink ви можете перевірити, що відбувається з вашим будинком або бізнесом, і миттєво відповісти.

З 6 інфрачервоними світлодіодами камера записує з відмінною деталізацією навіть в умовах поганого освітлення. Насолоджуйтесь безтурботною ніччю прямо зараз!

Reolink Go PT Plus обладнаний довговічною батареєю з тривалим часом роботи між зарядками. Камеру можна підключити до сонячної панелі Reolink через кабель USB. Безперервна сонячна енергія означає безперервний захист!

*В комплекті лише акумулятор із камерою. Сонячна панель продається окремо і призначена ТІЛЬКИ для камер Reolink із батарейним живленням.

Теги: IP, камера, видеонаблюдения

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!