IP камера видеонаблюдения купити в Києві
0
0
0

IP камера видеонаблюдения

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Reolink
  • Код товару: 245139
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$2 199.00
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо

Призначення камери

Основним призначенням відеокамери Reolink Lumus є забезпечення безперервного контролю над зоною біля вхідних дверей до будинку та прилеглої до неї території. Lumus транслює відеопотік на смартфон, а також зберігає записи в архів на SD-карту. Для керування камерою за допомогою смартфона використовується програма ReolinkLife, яка доступна для безкоштовного скачування з Play Market та Apple Store.

Reolink Lumus – сучасна Wi-Fi IP камера відеоспостереження з роздільною здатністю запису 2 мегапікселя, підключенням по Wi-Fi, вбудованим PIR датчиком детекції руху, прожектором, мікрофоном та динаміком, класом захисту IP65, а також слотом для microSD карт.

Камеру рекомендується розміщувати на висоті 2,5-3 метри. Цього достатньо, щоб гарантувати надійну та безперебійну роботу камери за будь-якої погоди. Безперервна робота камери забезпечується її постійним підключенням до блоку живлення через кабель довжиною 3 м. На кінці кабелю розташований звичайний роз'єм USB, а блок живлення має два типи перехідників під різні розетки.

Відмінною особливістю камери Lumus є наявність режиму нічного кольору, здатного передавати повнокольорові зображення навіть у сутінках. Об'єктив має кут огляду 100°, а 6-кратне цифрове збільшення дозволить розглянути найдрібніші деталі. Навколо об'єктива розташовані 6 ІЧ – діодів нічного підсвічування, що забезпечують видимість у повній темряві на відстані до 10 метрів. ІЧ-датчик руху розташований під об'єктивом і має чутливість, що настроюється. Тим самим можна позбутися помилкових спрацьовувань при появі домашніх вихованців (кішки або собаки), прольоту перед камерою птиці або великої комахи, коливання гілок дерев на вітрі.

Є перегляд відео онлайн за допомогою смартфона, планшета або ноутбука з будь-якої точки світу, де є Internet. Для перегляду відео зі смартфона використовується фірмовий безкоштовний додаток Reolink, доступний для iOS/Android.

 

Потужний світлодіодний прожектор може виконувати кілька функцій:

  • Висвітлювати територію, що охороняється, у темний час доби;
  • Увімкнутися під час спрацювання від датчика руху;
  • Одночасно з прожектором може бути задіяна потужна сирена або голосове попередження.
  • Під час спрацювання датчика руху в режимі охорони крім включення прожектора (сирени, голосового попередження) вам також буде надіслано до програми Reolink та на електронну пошту тривожне повідомлення. Завдяки цьому можна швидко переглянути відео в режимі он-лайн і відповідно відреагувати на інцидент безпеки.

 


На лицьовій панелі знаходяться: об'єктив відеокамери, модуль підсвічування, мікрофон, динамік, світлодіоди індикації стану.

На задній панелі знаходяться: microUSB роз'єм, мережевий роз'єм RJ-45.

 

Особливості камери:

  • Роздільна здатність 1080p Full HD
  • З'єднання 2,4 ГГц WiFi для простої та гнучкої бездротової установки.
  • Дивіться повнокольорові зображення вночі.
  • Провід для безперебійного живлення та постійного захисту.
  • Встановіть зони активності або відрегулюйте чутливість до руху, щоб відповідати будь-якій ситуації та мінімізувати непотрібні тривоги.
  • Почніть запис за 4 секунди до виявлення руху. Дивіться всю подію від початку до кінця.
  • Пряма трансляція, запуск сирени, відтворення відео на ваших телефонах у будь-якому місці та в будь-який час.
  • Підтримка постійного запису, виявлення або запланований час.

Теги: IP, камера, видеонаблюдения

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!