IP-видеокамера купити в Києві
0
0
0

IP-видеокамера

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Reolink
  • Код товару: 245281
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$4 249.00

Reolink RLC-820A – сучасна інтелектуальна IP камера відеоспостереження з роздільною здатністю запису 8 мегапікселів, підключенням по Ethernet, вбудованим PIR датчиком детекції руху, мікрофоном, PоE, а також слотом для microSD карт. Живлення: 12 ст.

Розумне виявлення людей та транспортних засобів

Інтелектуальне виявлення людей чи транспортних засобів ґрунтується на традиційному виявленні руху, але з передовими алгоритмами та технологіями, які можуть відрізняти людей та транспортні засоби від інших об'єктів. Також наша камера підтримує встановлення розміру об'єкта, що сприяє зменшенню хибних спрацьовувань.

Цілодобовий запис

Камера підтримує безперервний запис 24/7, можна зберігати відео на карту micro SD або NVR, або на FTP-сервер.

Бездоганна якість відео у форматі 4K Ultra HD
Якість зображення переходить від 5 Мп до 4K Ultra HD - в 1,6 разів чіткіше, ніж 2К Super HD, і в 4 рази чіткіше 1080p HD. Кожна дрібна деталь буде чітко відображена на записі.

Надчітке зображення в ночі
18 потужних інфрачервоних світлодіодів цієї 4K камери забезпечують огляд у нічний час на відстань до 30 метрів. Крім того, технологія 3D-DNR значно знижує рівень «шуму», забезпечуючи більш чітке та плавне нічне зображення.

Не потрібен кабель живлення або адаптер
Завдяки технології Power over Ethernet (PoE) RLC-820A може транслювати відео та отримувати живлення одночасно по одному мережному кабелю.

Теги: IPвидеокамера

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!