IP-видеокамера купити в Києві
0
0
0

IP-видеокамера

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Reolink
  • Код товару: 245290
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$6 379.00

Reolink RLC-811A – сучасна інтелектуальна IP камера відеоспостереження з роздільною здатністю запису 8 мегапікселів, активним відлякуванням, підключенням по Ethernet, вбудованим PIR датчиком детекції руху, мікрофоном та динаміком, PоE, а також слотом для microSD карт.

При виявленні порушника прожектори камери та сирена включаються або активуються вручну. Вбудовані мікрофон та динамік дозволяють слухати та говорити з тим, кого виявила камера, у режимі реального часу. У нічний час RLC-811A із вбудованими прожекторами продовжує записувати у повнокольоровому режимі.

Завдяки технології Power over Ethernet (PoE) ця зовнішня камера безпеки може передавати відео та отримувати живлення одночасно по одному кабелю мережі.

Моторизований варифокальний об'єктив забезпечує кут огляду 31-105°, а 5-кратний оптичний зум дозволяє наблизити зображення.

Особливості Reolink RLC-811A:
Подвійне попередження для непроханих гостей

При виявленні порушника прожектори камери та сирена включаються або активуються вручну, щоб попередити потенційного злочинця. Зупиніть злочин до його скоєння.

Двостороннє аудіо

Вбудовані мікрофон та динамік дозволяють слухати та говорити з тим, кого виявила камера в режимі реального часу.

Бездоганне відео у форматі 4K Ultra HD

Безпека будинку переходить від 1080p до 4K Ultra HD - у 1,6 раза чіткіше, ніж Super HD, і в 4 рази чіткіше за 1080p HD.

Оповіщення у реальному часі

Як тільки камера виявить щось підозріле, вона відправить на ваш пристрій миттєве push-повідомлення та електронний лист зі знімком виявлення.

Перегляд у реальному часі з будь-якого місця

Перевірте обстановку в будинку, коли ви в дорозі, або подивіться, що відбувається з вашими дітьми, коли ви зайняті на кухні, із записом звуку.

Просте та інтелектуальне відтворення

Ви можете не лише відтворювати збережені відео для пошуку ключової інформації, але й фільтрувати відео за режимами виявлення та керувати тимчасовою шкалою, щоб швидко знайти те, що ви хочете побачити.

Зона руху

Ви можете налаштувати зону руху на свій розсуд, визначивши, де рух об'єктів буде виявлено, а де ні.

Численні можливості запису

Інтелектуальна PoE IP-камера RLC-811A підтримує безперервний запис 24/7, запис за рухом та за розкладом. Всі три типи відео можуть бути збережені на мікро SD-карту, Reolink NVR або FTP-сервер. Виберіть зручний для вас спосіб та насолоджуйтесь індивідуальною безпекою.

Reolink NVR

Якщо ви хочете зберігати відео протягом тривалого часу або керувати кількома камерами, підключення цієї інтелектуальної камери до сумісного мережевого відеореєстратора Reolink NVR або системи камер безпеки буде кращим вибором.

Теги: IPвидеокамера

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!