IP-відеокамера внутрішня IMOU IPC-K42P Wi-Fi (2.8) White купити в Києві
0
0
0

IP-відеокамера внутрішня IMOU IPC-K42P Wi-Fi (2.8) White

Відгуки:
(0)
  • Виробник: IMOU
  • Код товару: 245302
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$97.89

Imou IPC-K42P - внутрішня 4 Мп IP камера від компанії Dahua, виконана у форм-факторі Cube з вбудованим мікрофоном, Wi-Fi модулем і PIR-датчиком, що реагує на рух. Камера дуже компактна, а її лаконічний дизайн вписується в будь-який інтер'єр.

В основі відеокамери світлочутливий CMOS-матриця 1/3". Швидкість захоплення відеозображення становить 25 кадрів на секунду. Застосовуються передові стандарти компресії відео H. 264/H.265 – завдяки чому зберігається висока якість зображення при відносно невеликому розмірі відеофайлу.

Доступ до Інтернету дозволяє переглядати відео з камери в режимі реального часу або вибирати з архіву, використовуючи розроблені компанією додатки і хмарний сервіс. Додатки Imou і DMSS можуть працювати як з iOS, так і з Android.

Дана камера має вбудований PIR-датчик, який виявляє рух - при його спрацьовуванні на ваш смартфон буде відправлятися тривожне повідомлення. Це дозволить вам завжди контролювати ситуацію в домі.

Камера має вбудований мікрофон і динамік, які забезпечують двосторонній аудіо зв'язок з місцем спостереження. Також, є один тривожний вхід і один тривожний вихід, кнопка скидання. Пристрій працює від джерела DC 12 В.

Теги: IPвідеокамера, внутрішня, IMOU, IPCK42P, WiFi, 28, White

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!