Уличная IP-камера Wi-Fi купити в Києві
0
0
0

Уличная IP-камера Wi-Fi

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Ezviz
  • Код товару: 245305
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$8 170.00

Ezviz CS-BC1C (4MP, W1) - це бездротова вулична Wi-Fi камера з вбудованим акумулятором 7800мАч, який забезпечує комплексний захист будинку до 210 днів на одному заряді. Також можна підключити до сонячної панелі EZVIZ для прямого живлення.

Підтримка Wi-Fi, завдяки чому камеру можна підключити бездротовою мережею Wi-Fi до вашої точки доступу, виключає прокладку кабелю до камери.

Завдяки двом вбудованим прожекторам BC1C може відтворювати яскраве кольорове зображення навіть у непроглядній темряві. Це дозволяє побачити ключові деталі, які інакше були б втрачені. Завдяки вбудованому інфрачервоному датчику та алгоритму визначення форми людини камера BC1C досить розумна, щоб відрізняти людей від інших рухомих об’єктів, забезпечуючи вашу безпеку та зменшуючи кількість небажаних повідомлень.

Крім того, BC1C має можливість налаштовувати унікальні голосові повідомлення для привітання чи відлякування. Ви можете спостерігати та слухати те, що відбувається в реальному часі, а також взаємодіяти зі своїми відвідувачами через додаток EZVIZ.

Теги: Уличная, IPкамера, WiFi

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!