IP-видеокамера купольная 2Mp купити в Києві
0
0
0

IP-видеокамера купольная 2Mp

Відгуки:
(0)
  • Виробник: TVT
  • Код товару: 245323
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$2 684.00

IP-відеокамера купольна 2Mp TVT TD-9524S2H (D/PE/AR2) f=2.8mm - це сучасна відеокамера для вуличного встановлення, яка має роздільну здатність 2 МП і фокусну відстаннь 2.8 мм, з ІЧ-підсвічуванням до 30 м. Відмінною особливістю цієї камери є матриця StarLight, з високою світлочутливістю, яка дозволяє використовувати пристрій у місцях зі слабким стороннім освітленням або взагалі без нього. Підтримує відеоаналітику: вхід/вихід із зони, захист периметру, перетин умовної лінії. Можливе живлення через POE. Підтримка технології POE, дозволяє передавати через один кабель (вита пара) відеодані та живлення камери. Сучасний стандарт компресії відео /H.265/H.264/MJPEG скорочує обсяг відеоархіву, зберігаючи при цьому високу якість відео. 

Відеокамера TD-9524S2H (D/PE/AR2) f=2.8mm виконана в купольному виконанні, у міцному металевому корпусі, має ступінь захисту IP67 (міжнародна стандартизація електричного обладнання, тобто пристрій захищений від потрапляння всередину корпусу різних рідких і твердих частинок, які впливають на роботу і можуть зіпсувати, або зламати обладнання), тому це дозволяє використання данної моделі для охорони об’єктів як всередині приміщень, так і відстежувати у вуличних умовах зовнішній периметр. А з матрицею Starlight, відеокамера збирає більше світла з навколишнього середовища, знижуючи рівень шумів і покращуючи якість зображення, дозволяючи знімати відео у нічний час, або в умовах обмеженого освітлення.

З інших переваг IP-відеокамери TD-9524S2H (D/PE/AR2) f=2.8mm слід зазначити наступні: підтримка функцій покращення зображення 3D DNR, WDR, HLC, BLC. Запис відбувається на карту пам'яті microSD до 128 Гб.

Теги: IPвидеокамера, купольная, 2Mp

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!