IP-відеокамера вулична Uniview IPC2105SB-ADF16KM-I0 White купити в Києві
0
0
0

IP-відеокамера вулична Uniview IPC2105SB-ADF16KM-I0 White

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Uniview
  • Код товару: 246643
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$242.26

Призначення камери

Вулична 5Мп IP-відеокамера Uniview IPC2105SB-ADF16KM-I0 – це професійне рішення для систем охоронного відеоспостереження. Камера знімає на дистанції до 20 м в умовах низького освітлення, підтримує зйомку відео в 3 потоки, область інтересів ROI. Крім того, корпус камери можна нахиляти/повертати по трьох осях.

Камери Uniview відповідають найвищим вимогам професійних охоронних систем та дозволяють створювати системи відеоспостереження будь-якого масштабу та складності. Устаткування підтримує відкритий галузевий стандарт ONVIF і при необхідності легко інтегрується з технікою сторонніх виробників, охоронними системами та СКУД, а також підтримується професійним галузевим програмним забезпеченням Milestone.

Особливості використання

Ця IP-відеокамера створена з використанням найбільш сучасних та прогресивних технічних рішень. Камера дозволяє отримати детальне зображення високої якості під час роботи у звичайних або складних умовах освітленості, і навіть знімає у повній темряві. Нічна Smart ІЧ підсвічування має інтелектуальне підстроювання яскравості, що дозволяє уникнути «засвітлення» об'єктів, розташованих близько до камери.

Професійна IP камера Uniview пропонує розширені можливості при відстеженні тривожних подій, забезпечує гарантовано високий рівень відмовостійкості та безпеки, здійснює одночасну візуальну та звукову реєстрацію того, що відбувається. Камера забезпечує тривожне сповіщення користувачів системи охоронного відеоспостереження та здатна працювати з професійним програмним забезпеченням для систем відеоспостереження. Така камера робить роботу системи IP-відеоспостереження максимально ефективною та надійною, повністю відповідаючи високим критеріям професійного використання.

Теги: IPвідеокамера, вулична, Uniview, IPC2105SBADF16KMI0, White

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!