Внутрішня IP-камера Wi-Fi IMOU IPC-C22EP-A White купити в Києві
0
0
0

Внутрішня IP-камера Wi-Fi IMOU IPC-C22EP-A White

Відгуки:
(0)
  • Виробник: IMOU
  • Код товару: 246654
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$53.37

IMOU IPC-C22EP-A - внутрішня 2 Мп Wi-Fi-камера з функцією виявлення людей, аномальних звуків, вбудованим мікрофоном та динаміком від виробника відеокамер IMOU, дочірнього підприємства бренду Dahua. Камера може встановлюватися у приватних будинках та квартирах, а також офісах. Вона дозволяє вести спостереження через монітор ПК або смартфон з будь-якої точки земної кулі, де є доступ до Інтернету, спілкуватися з сім'єю завдяки наявності двостороннього аудіозв'язку, а також отримувати тривожні повідомлення при виявленні руху в приміщенні або появі будь-яких звуків. Призначена тільки для внутрішньої установки, так як допустима температурна норма для її використання від -10°C до +45°C.

 

Відеокамера розроблена на базі світлочутливого сенсора 1/2.7" з прогресивною системою розгортки. Максимальна роздільна здатність камери - Full HD 1920x1080 пікселів, а швидкість запису становить 25-30 к/с. Камера IMOU IPC-C22EP-A доповнена об'єктивом з фокусним. ІЧ-підсвічуванням, для запису високої якості в темряві з дальністю роботи до 10 м. Кут огляду камери становить:

  • по горизонталі - 112 °
  • по вертикалі - 58 °
  • по діагоналі - 131°

 

Камера має слот для картки пам'яті формату MicroSD об'ємом до 256 ГБ для зберігання відео. Також, відеофайли можна передавати для зберігання у спеціально розроблену хмару IMOU.

 

Для підключення до мережі використовується Wi-Fi з'єднання стандарту IEEE 802.11b/g/n, радіус дії якого становить до 50 м. Доступ до Інтернету дозволяє переглядати відео з камери в режимі реального часу або вибирати з архіву з будь-якої точки світу, використовуючи розроблені компанією програми та хмарний сервіс.

 

Живлення пристрою здійснюється через джерело постійної напруги 5/1А.

 

Функціональні особливості IMOU IPC-C22EP-A

Особливість даної камери - виявлення людей, що дозволяє підвищити точність та сповіщаючи вас лише про важливі зміни, не реагуючи на тварин. При виявленні руху на ваш смартфон буде відправлено тривожне повідомлення, а в квартирі спрацює сирена, вмонтована в камеру.

 

Відеокамера підтримує формат кодування H.265, який дозволяє знизити об'єм відео на 50%, не погіршуючи його якість.

 

Надсилання та перегляд відео, оновлення програмного забезпечення та налаштування камери може здійснюватися через спеціальний хмарний сервіс Imou Cloud.

Теги: Внутрішня, IPкамера, WiFi, IMOU, IPCC22EPA, White

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!