IP-відеокамера вулична Uniview IPC2324SBR5-DPZ-F White купити в Києві
0
0
0

IP-відеокамера вулична Uniview IPC2324SBR5-DPZ-F White

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Uniview
  • Код товару: 246675
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$320.53

Призначення камери

Вулична 4МП IP-відеокамера Uniview IPC2324SBR5-DPZ-F - це професійне рішення для систем охоронного відеоспостереження. Камера знімає на дистанції до 50 м в умовах низької освітленості, підтримує зйомку відео в 3 потоки, область інтересів ROI. Крім того, корпус камери можна нахиляти/повертати за трьома осями.

Камери Uniview відповідають найвищим вимогам професійних охоронних систем і дозволяють створювати системи відеоспостереження будь-якого масштабу і складності. Устаткування підтримує відкритий галузевий стандарт ONVIF і при необхідності легко інтегрується з технікою сторонніх виробників, охоронними системами та СКУД, а також підтримується професійним галузевим ПЗ Milеstone.

Особливості використання

Ця IP-відеокамера створена з використанням найбільш сучасних і прогресивних технічних рішень. Камера дозволяє отримати деталізоване зображення високої якості при роботі в звичайних або складних умовах освітленості, і навіть знімає в повній темряві. Нічне Smart ІЧ-підсвічування має інтелектуальне налаштування яскравості, що дозволяє уникнути «засвічення» об'єктів, розташованих близько до камери.

Підтримка технології Universal Block Storage (UBS, універсальне блочне сховище) дозволяє записувати відео в архів підвищеної надійності і захищеності.

Також варто відзначити, що дана камера може проводити аналіз кривої RGB сигналу для оцінки поточної яскравості алгоритмом ISP. Це дає можливість проводити більш тонкий аналіз рівня освітленості для своєчасного включення і налаштування ІЧ-підсвічування.

Розширені можливості відеомоніторингу включають:

  • Перегляд відео в режимі «онлайн» і автоматичний або ручний ситуаційний менеджмент;
  • Автоматична робота Smart-функції, яка стежить за перетинанням заданих контрольних ліній;
  • Можливість налаштування детектора руху як по стандартній сітці, так і по окремих зонах з різною чутливістю;
  • Доступність в режимі 24/7 і високий рівень відмовостійкості;
  • Легке адміністрування системи за допомогою мобільного додатку для iOS: EZView або спрощена версія EZLive-UNV,Android: EZView або спрощена версія EZLive,а також веб-браузера;
  • Можливість передачі трьох відеопотоків для балансування навантаження на мережу передачі даних.

Функції відеоаналітики

Камера має функцію виявлення руху з настроюваною чутливістю, вміє реєструвати перетин заданих користувачем умовних кордонів в кадрі, здатна реєструвати спроби навмисного впливу на камеру відеоспостереження: спроби розфокусувати або закрити об'єктив, відключити мережу, зняти камеру та ін. Камера здатна відстежувати об'єкти в зоні відеоконтролю, в тому числі і в умовах слабкої освітленості, динамічно змінюючи підсвічування для покращення якості зображення.

На відміну від збільшення дозволу, використання функції WDR не приводить до зростання потоку відеоданих і підйому навантаження на мережу передачі. Також зображення з широким динамічним діапазоном не вимагає додаткового місця для зберігання на накопичувачі. При цьому на практиці WDR дозволяє домогтися набагато кращого розрізнення малоконтрастних деталей в кадрі.

Підсумок

Професійна IP камера Uniview пропонує розширені можливості при відстеженні тривожних подій, забезпечує гарантовано високий рівень відмовостійкості і безпеки, здійснює одночасну візуальну і звукову реєстрацію того, що відбувається. Камера забезпечує тривожне сповіщення користувачів системи охоронного відеоспостереження і здатна працювати з професійним ПЗ для систем відеоспостереження. Така камера робить роботу системи IP-відеоспостереження максимально ефективною і надійною, повністю відповідаючи високим критеріям професійного використання.

Теги: IPвідеокамера, вулична, Uniview, IPC2324SBR5DPZF, White

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!