Магнітоконтактний сповіщувач відкриття Satel S-3 купити в Києві
0
0
0

Магнітоконтактний сповіщувач відкриття Satel S-3

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Satel
  • Код товару: 246971
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$10.79

Satel S-3 - це датчик відкриття нормально-закритого типу (NC) в металевому корпусі з тамперним шлейфом, призначений для захисту дверей і вікон, так як сигналізує про їх несанкціоноване відкриття.

Складається з водозахищеного геркона і магніту. У разі мінімального віддалення магніту від геркона, охоронний шлейф розмикається і спрацьовує тривога. Відстань замикання контактів геркона - 15 мм, відстань розмикання контактів геркона - 24 мм. Геркон і магніт рекомендовано встановлювати паралельно один одному.

Максимальна напруга, що комутується геркона - 20 В, максимальний комутований струм - 20 мА. Перехідний опір - 150 мОм. Мінімальна кількість перемикань при навантаженні 20 В, 20 мА - 360 000.

Контакти сповіщувача виконані з рутенію (Ru), а сам сповіщувач має алюмінієвий корпус. Витримує роботу в температурному діапазоні від -10°C до +55°C. Має антисаботажний захист і підходить для прихованого монтажу в дереві або пластику. Підключається до входу НЗ контрольної панелі і може застосовуватися, як в системах охоронної сигналізації, так і розумного будинку.

Теги: Магнітоконтактний, сповіщувач, відкриття, Satel, S3

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!