IP-відеокамера внутрішня Wi-Fi IMOU IPC-K22P (2.8) White купити в Києві
0
0
0

IP-відеокамера внутрішня Wi-Fi IMOU IPC-K22P (2.8) White

Відгуки:
(0)
  • Виробник: IMOU
  • Код товару: 246988
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$76.00

IP Wi-Fi камера IMOU DH-IPC-K22P 2 Мп (2.8 мм) призначена для встановлення всередині приміщень. Вона підтримує віддалений моніторинг (на смартфон необхідно встановити програму DMSS), роботу з хмарою iMOU та двосторонній зв'язок (вбудований мікрофон та динамік). Великий набір функцій дозволяє використовувати її як незалежний елемент для спостереження за будинком або інтегрувати в систему мережного відеоспостереження.

Одна з основних переваг камери сенсор 1/2.7", максимальна роздільна здатність 2МП (1920x1080px) і швидкість запису 25 кадрів/с, фіксований об'єктив з фокусною відстанню 2.8 мм і кутом огляду по горизонталі 102°. Автоматична зміна режиму день/ніч дальністю до 10 м. Підтримує можливість роботи з хмарою iMOU, двосторонній аудіо зв'язок, сучасний дизайн, зручне регулювання, можливість віддалено переглядати те, що відбувається на смартфон, за допомогою програми DMSS.

Переглядати відеозображення з встановленої IP-камери можна з локальної мережі, а також з будь-якої точки світу, де є Інтернет. Віддалений доступ до відеозображення IP-камери, крім комп'ютера і ноутбука, можливий за допомогою планшета або смартфона під керуванням iOS | Android.

Теги: IPвідеокамера, внутрішня, WiFi, IMOU, IPCK22P, 28, White

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!