Внутрішня IP-камера Wi-Fi IMOU IPC-C22FP-C White купити в Києві
0
0
0

Внутрішня IP-камера Wi-Fi IMOU IPC-C22FP-C White

Відгуки:
(0)
  • Виробник: IMOU
  • Код товару: 246997
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$67.74

Камера відеоспостереження з елегантним та мінімалістичним дизайном підходить до будь-якого стилю інтер'єру, забезпечуючи власникам будинку неоціненний спокій. Футуристичний дизайн камери виконаний з високоякісного пластику – це не лише камера спостереження, але й висококласна окраса інтер'єру. Повний інтелектуальних сучасних функцій від IMOU для спостереження у вашому будинку чи на вулиці.

У поєднанні з 4 різними режимами нічного бачення Versa показує кришталево чисті зображення навіть уночі. Функція внутрішнього зв'язку дозволяє прослуховувати події та реагувати на них. Таким чином, ви завжди контролюєте те, що відбувається, наприклад, біля вхідних дверей або у вітальні. Крім того, вбудовану сирену можна активувати вручну, коли в результаті виявленої активності спрацьовує негайна тривога.

  •  Колірний режим – завдяки вбудованим прожекторам, нічне бачення передається повнокольорова.
  • Розумний режим – камера автоматично перемикається в кольоровий режим з інфрачервоного режиму при виявленні підозрілого руху.
  • Режим вимкнення - під час вимкнення всіх режимів нічного бачення, будуть включені інфрачервоне світло та прожектори.
  • Інфрачервоний режим - удосконалений ІЧ-алгоритм забезпечує чітке чорно-біле зображення навіть у темряві.

Камера відеоспостереження IPC-C22FP-C дозволяє побачити більше, ніж звичайні камери, оскільки має ширококутний об'єктив з фокусною відстанню 2,8-мм. Завдяки новітній технології стиснення H.265 вона може знизити пропускну здатність мережі та використання сховища на 50% при тій самій якості відео.

Дана модель камери легко монтується 2-ма різними способами кріплення, її просто помістити в будь-якому місці вашого будинку або офісу, або закріпити за допомогою магнітної пластини. Також VERSA має стійку ніжку.

Теги: Внутрішня, IPкамера, WiFi, IMOU, IPCC22FPC, White

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!