Гібридний відеореєстратор Atis XVR 3108 купити в Києві
0
0
0

Гібридний відеореєстратор Atis XVR 3108

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Atis
  • Код товару: 247243
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$76.97

ATIS XVR 3108 - це 8-канальний відеореєстратор, який підтримує до 5 форматів відеосигналу і функцію виявлення руху.

До відеореєстратора можна підключити 8 відеокамер HD-CVI, TVI, AHD, CVBS або 16 IP-камер відеоспостереження. У режимі CVI, TVI, AHD запис може вестися по 8 каналах в форматі 1080N (15 к/с); в режимі CVBS по 8 - 960H (25 к/с). Або можна підключити 16 IP камер з роздільною здатністю запису 5 Мп і швидкістю 48 Мб/с на систему.

Відтворення відео на моніторах або інших мультимедійних пристроях, які підключаються через незалежні інтерфейси: 1×HDMI, 1×VGA.

Відеореєстратор має: 1xUSB-порт для підключення миші або клавіатури, 1xRS485 для управління PTZ-камерами, 8xBNC входи для підключення камер відеоспостереження, тривожних 4 входи і 1 выхід. Запис і відтворення зі звуком реалізується через 2 аудіовходи і 1 аудіовихід.

ATIS XVR 3108 оснащений мережевим інтерфейсом RJ-45 10/100 Мбіт/с для підключення відеореєстратора до Інтернету або локальної мережі. Це дозволяє управляти настройками відеореєстратора і забезпечує доступ до архіву відеозаписів.

Для зберігання відео можна використовувати 1 SATA-диск, об'ємом до 8 Тб (купується окремо). Для живлення пристрою необхідне джерело DC 12 B.

Основне призначення ATIS XVR 3108

Відеореєстратор ATIS XVR 3108 призначений для вдосконалення або створення професійної та високоефективної гібридної системи відеоспостереження з можливістю підключення різноформатних камер.

Відеореєстратор дозволяє централізовано керувати та налаштовувати підключення камери, здійснювати відтворення і збереження отриманої від них інформації.

Особливості ATIS XVR 3108

Відеореєстратор XVR 3108 підтримує функцію програмної детекції руху, що дозволяє при виявленні змін в кадрі:

  • почати запис в архів з декількох підключених камер;
  • активувати роботу підключених поворотних камер.

Аналогічні дії відеореєстратор виконує при таких тривожних подіях як: відсутність відеосигналу, відключенні камери, закриття об'єктива сторонніми предметами, збої в настройках мережі та ін.

Пристрій дозволяє самостійно задати якість запису окремо для кожного каналу, що дозволяє економити місце на носіях. Також, можна налаштувати режими запису:

  • постійний - запис ведеться 24/7;
  • за розкладом - запис ведеться в певні дні або час.

Підтримує два типи користувачів: адміністратор і оператор. У оператора є часткові права доступу до функціоналу, а у адміністратора - повні.

Реєстратор працює з кодеками стиснення H.265/H.264, які зменшують розмір відео, зберігаючи при цьому його високу якість.

Теги: Гібридний, відеореєстратор, Atis, XVR, 3108

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!