Відеокамера MHD вулична Atis AMW-2MIR-20W/2.8 Lite White купити в Києві
0
0
0

Відеокамера MHD вулична Atis AMW-2MIR-20W/2.8 Lite White

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Atis
  • Код товару: 247433
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$23.00

Відеокамера MHD вулична Atis AMW-2MIR-20W/2.8 Lite - це кольорова зовнішня циліндрична відеокамера для відеоспостереження високої роздільної здатності – Full HD (1080p | 1920х1080).

MHD є передовим стандартом, який об'єднує можливість в одній камері забезпечення охоронного відеоспостереження одночасно за чотирма різними технологіями: HDCVI, HDTVI, AHD або Analog. Перемикання режимів відеокамери для сумісної роботи з відповідним відеореєстратором (на базі технології HDCVI, HDTVI, AHD або Analog) може бути здійснене за допомогою пульта керування типу OSD controller.

Камера має роздільну здатнісь 2 Мп з матрицею 1/2.7", що робить чітке відео у роздільній здатності Full HD. Фокус об'єктива 2.8 мм. 

Застосування ІЧ-підсвітки дозволяє ефективно спостерігати за територією в абсолютній темряві на відстані до 20 метрів. Можливість записувати відео в різних умовах освітленості стала доступною завдяки переходу між режимами денного та нічного сканування з використанням інфрачервоного фільтра.

Камера живиться від DC 12V. Пластиковий корпус білого кольору має захист IP66 від погодних умов, що дозволяє встановлювати камеру навіть поза приміщеннями при температурі від -20°C до +50°C.

 

Теги: Відеокамера, MHD, вулична, Atis, AMW2MIR20W28, Lite, White

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!