IP-відеокамера внутрішня IMOU IPC-K42AP (2.8) White купити в Києві
0
0
0

IP-відеокамера внутрішня IMOU IPC-K42AP (2.8) White

Відгуки:
(0)
  • Виробник: IMOU
  • Код товару: 247654
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$97.89

Корпусна 4-мегапіксельна IP відеокамера  IPC-K42AP виконана у формі-факторі Cube, оснащена сучасною матрицею 1/3" CMOS з роздільною здатністю 4 Mpx (2560х1440), ІЧ-датчиком руху, PoE. Швидкість захоплення відеозображення становить 25 кадрів на секунду. Підтримує компресію відео H.264/H.265, завдяки чому зберігається висока якість зображення при відносно невеликому розмірі відеофайлу.

Вбудоване ІЧ-підсвічування дозволить висвітлити 10-метрову зону перед камерою навіть у повній темряві. Перехід відеокамери спостереження в нічний режим відбувається автоматично. При спрацюванні вбудованого датчика освітленості в темний час доби, включається світлодіодне ІЧ-підсвічування і камера переходить в чорно-білий режим, тим самим забезпечуючи передачу чіткої картинки такої ж деталізації, як і в денний час доби.

Переглядати відеозображення з встановленої IP-камери можна з локальної мережі, але також з будь-якої точки світу, де є Інтернет. Віддалений доступ до відеозображення IP-камери, крім комп'ютера і ноутбука, можливий за допомогою планшета або смартфона під керуванням iOS | Android.

Теги: IPвідеокамера, внутрішня, IMOU, IPCK42AP, 28, White

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!