IP-відеокамера вулична Uniview IPC2225SB-ADF28KM-I1 купити в Києві
0
0
0

IP-відеокамера вулична Uniview IPC2225SB-ADF28KM-I1

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Uniview
  • Код товару: 248497
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$159.61

IP-відеокамера вулична Uniview IPC2225SB-ADF28KM-I1 - це професійне рішення для систем охоронного відеоспостереження, так як вона відповідає найвищим вимогам професійних охоронних систем і дозволяє створювати систему відеоспостереження будь-якого масштабу і рівня складності. Ця відеокамера створена з використанням найбільш сучасних і прогресивних технічних рішень.

Камера Uniview IPC2225SB-ADF28KM-I1 з роздільною здатністю 5 Mpx (2880х1620), з вбудованим мікрофоном і відеоаналітикою. Вона дозволяє отримати деталізоване зображення високої якості при роботі в звичайних, або складних умовах освітленості, і навіть знімає в повній темряві. Нічне ІЧ підсвічування даної камери має інтелектуальне підстроювання яскравості, що дозволяє уникнути «засвітів» об'єктів, розташованих близько до камери. Це дозволяє зберегти на відео добре помітні деталі, що дуже важливо для високорівневих охоронних систем. Інтелектуальний алгоритм управління дозволяє, навіть «вести» об'єкт в кадрі, постійно підлаштовуючи яскравість ІЧ підсвічування найбільш оптимальним чином, для більш кращої якості зображення. 

Камера Uniview IPC2225SB-ADF28KM-I1 оснащена слотом під MicroSD карту до 256 ГБ, для локального зберігання записів. Підключення IP-камери до локальної мережі та/або Інтернет виконується за допомогою стандартного роз'єму RJ45 (10M/100M). Живлення здійснюється від блоку живлення 12B (не входить в комплект) / PoE (802.3 af).

Циліндричний корпус камери Uniview IPC2225SB-ADF28KM-I1 має клас захисту: IK10 та IP67 (система класифікації ступеня захисту оболонки електрообладнання), що означає надійний захист внутрішніх компонентів від потрапляння пилу і вологи. Діапазон робочих температур від  -30°C до +60°C, при вологості 95% чи менше.

IP камера Uniview IPC2225SB-ADF28KM-I1 пропонує користувачам розширені можливості при відстеженні тривожних подій, забезпечує гарантовано високий рівень безпеки, здійснює одночасну візуальну та звукову реєстрацію того, що відбувається. Камера забезпечує тривожне сповіщення користувачів системи охоронного відеоспостереження та здатна працювати з професійним програмним забезпеченням для систем відеоспостереження. Така камера робить роботу системи IP-відеоспостереження максимально ефективною та надійною, повністю відповідаючи високим критеріям професійного використання.

Теги: IPвідеокамера, вулична, Uniview, IPC2225SBADF28KMI1

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!