IP-відеокамера купольна Wi-Fi IMOU IPC-D42P (2.8) White купити в Києві
0
0
0

IP-відеокамера купольна Wi-Fi IMOU IPC-D42P (2.8) White

Відгуки:
(0)
  • Виробник: IMOU
  • Код товару: 249321
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$103.20
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо

IMOU IPC-D42P - купольна 4 Мп камера з підтримкою Wi-Fi, яку можна встановлювати як усередині приміщень, так і назовні. Вона підходить для ведення спостереження всередині приміщень, а також в приміщеннях, що не опалюються, і на вулиці, при температурі від -20°C до +50°C. Пристрій дозволяє в режимі 24/7 контролювати ситуацію у своєму будинку, офісі, складі, дачі, гаражі, завдяки доступу до інтернету та перегляду в режимі реального часу за тим, що відбувається.

 

Базовим елементом камери є світлочутлива матриця 1/3" з прогресивною системою розгортки. Максимальна роздільна здатність камери - 2560x1440 пікселів, а швидкість запису становить 20 к/с. Об'єктив з фіксованою фокусною відстанню 2.8 мм забезпечує наступні кути огляду:

  • 97° по горизонталі
  • 52° по вертикалі
  • 115° по діагоналі.

 

Пристрій має вбудоване підсвічування з ІЧ-світлодіодів, дальність дії якого становить 20 м. Це дозволяє вести якісну зйомку навіть за умови недостатнього освітлення. Зберігати відео можна двома способами: на карті пам'яті MicroSD об'ємом до 128 ГБ або у хмарі IMOU. Можна використовувати обидва сховища одночасно як резервні.

 

Підключення камери до Інтернету здійснюється двома способами: через 100Mbps Ethernet-порт та через Wi-Fi з'єднання стандарту IEEE 802.11b/g/n, діапазон дії якого до 50 м відкритого простору. Обидва варіанти дають можливість переглядати відео в режимі реального часу, перебуваючи у будь-якій точці земної кулі. Також, можна вибирати відео з архіву, використовуючи розроблений компанією додаток та хмарний сервіс. Програма Imou може працювати як з iOS, так і з Android.

 

Живлення пристрою здійснюється від джерела постійної напруги 12 1А.

 

Функціональні особливості IMOU IPC-D42P

Відеокамера доповнена функцією виявлення руху, яка може активувати записування камери. Також при її активації на ваш смартфон буде надіслано тривожне повідомлення. Це дозволить вам завжди моніторити ситуацію в будинку, спостерігати за дітьми та контролювати тварин.

 

Відеокамера підтримує кодеки H.264 та H.265 для стиснення відео. Він дозволяє знизити обсяг відео, не погіршуючи його якість, а також зменшити смугу пропускання. Це заощаджує місце на носіях та у хмарі, що знижує витрати на пам'ять у системі спостереження.

Теги: IPвідеокамера, купольна, WiFi, IMOU, IPCD42P, 28, White

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!