IP-відеокамера Uniview IPC2124LB-AF28K-DL (2.8) White купити в Києві
0
0
0

IP-відеокамера Uniview IPC2124LB-AF28K-DL (2.8) White

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Uniview
  • Код товару: 249899
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$81.43
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо

Uniview IPC2124LB-AF28K-DL - циліндрична ІР-відеокамера, яка має роздільну здатність 4 МП та фокусну відстань 2.8 мм, що забезпечує широкий кут огляду для збільшення покриття зони спостереження. Перевагою є поєднання інфрачервоного освітлення і білого світла. В умовах низького освітлення або в нічний час камера використовує ІЧ-підсвічування для отримання чітких чорно-білих зображень. У ситуаціях, коли потрібне додаткове освітлення, активується біле світло, що забезпечує кольорове зображення і виступає як стримуючий фактор для потенційних зловмисників. Ця модель має компактний і стильний дизайн, який легко вписується в будь-який інтер'єр. Біла колірна гама дозволяє камері непомітно і гармонійно виглядати в різних середовищах. Завдяки своїм компактним розмірам і простому монтажу, вона легко встановлюється на стіну або стелю без особливих зусиль.

Особливості:

  • Завдяки класу захисту ІР67 камера є герметичною і повністю захищеною від пилу та води, отже ви можете її використовувати, як на вулиці, так і в приміщенні;

  • Вбудований мікрофон, який забезпечує захист в реальному часі;

  • Технологія РоЕ дозволяє значно знизити енергоспоживання, адже живлення та передача сигналу відбувається по одному кабелю.

Теги: IPвідеокамера, Uniview, IPC2124LBAF28KDL, 28, White

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!