IP-відеокамера купольна IMOU IPC-T22AP (2.8) White купити в Києві
0
0
0

IP-відеокамера купольна IMOU IPC-T22AP (2.8) White

Відгуки:
(0)
  • Виробник: IMOU
  • Код товару: 245155
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$51.32

IMOU IPC-T22AP - купольна 2 Мп IP камера з живленням по PoE та функцією виявлення руху, що реагує на людину. Камера призначена для ведення спостереження всередині будівель, неопалюваних приміщеннях, критих ангарах тощо. Маючи можливість переглядати відео в режимі реального часу і отримувати тривожні повідомлення при виявленні руху і вторгнення на об'єкт, що охороняється, завжди можна контролювати ситуацію в своєму будинку або офісі. Функція виявлення людей дозволяє знизити кількість помилкових спрацьовувань, наприклад, на шелест листя, вітер, тварин і відблиски.

В основі відеокамери лежить світлочутлива CMOS-матриця 1/2.8" з роздільною здатністю 1920x1080 пікселів. Фіксований об'єктив з фокусною відстанню 2.8 мм забезпечує наступні кути огляду:

  • по горизонталі - 102 °
  • по вертикалі - 54 °
  • по діагоналі - 120 °

Пристрій має вбудоване ІЧ підсвічування з дальністю дії до 30 м. Є 16-кратний цифровий зум. Максимальна роздільна здатність запису - 2 Мп. Запис може вестись у двох потоках, основний потік - 1080p 25 к/с, додатковий потік - 720p 25 к/с.

Підключення до мережі здійснюється через Ethernet Port 100 Мбіт/с. Доступ до Інтернету дозволяє переглядати відео з камери в режимі реального часу або архіву через фірмову програму Imou App для iOS та Android. Відео може зберігатись у хмарі, а також підтримується підключення до NVR.

Живлення пристрою здійснюється за технологією PoE, яка дозволяє встановлювати камеру там, де немає електромережі. Потужність 3.6 Вт.

 

Функціональні особливості IMOU IPC-T22AP

Камера дозволяє виявляти цілі (людей) на території, що охороняється, а також відправляє тривожні повідомлення на смартфон при виявленні руху в зоні детекції. Перед збереженням відео, вони проходять обробку кодеками стиснення H.265/H.264, які урізають розмір відео, але зберігають його високу якість.

Нічне бачення забезпечує якісне відео у час доби. Також є можливість налаштування через програмне забезпечення таких параметрів як: насиченість, яскравість, контрастність, різкість.

Підтримка протоколу ONVIF дозволяє впроваджувати камеру у системи відеоспостереження будь-яких брендів.

Теги: IPвідеокамера, купольна, IMOU, IPCT22AP, 28, White

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!