IP-відеокамера внутрішня Wi-Fi IMOU IPC-TA22CP-G (3.6) White купити в Києві
0
0
0

IP-відеокамера внутрішня Wi-Fi IMOU IPC-TA22CP-G (3.6) White

Відгуки:
(0)
  • Виробник: IMOU
  • Код товару: 245306
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$57.89

Внутрішня поворотна P2P IP-відеокамера IPC-TA22CP-G з роздільною здатністю 2 Mpx для системи IP-відеоспостереження з вбудованим Wi-Fi модулем, детектором руху, двостороннім аудіозв'язком, вбудованою сиреною і підтримкою карт пам'яті microSD до 256ГБ. 

Завдяки 1080P Full HD-моніторингу в реальному часі та функціям панорамування 0~355° та нахилу -5~80° Ranger 2C гарантує, що кожен куточок вашого будинку повністю під контролем. Функція виявлення людей швидко знаходить цільові об'єкти на зображеннях і негайно надсилає повідомлення вам. Режим конфіденційності допомагає захистити ваше особисте життя, коли ви вдома, а функція розумного відстеження дозволяє камері стежити за об'єктами, коли вона виявляє рух.

Серія IP-відеокамер Dahua Consumer – це нове покоління камер відеоспостереження, розроблені спеціально під кінцевого споживача. Вони прості в налаштуванні, підключенні та подальшому використанні, а за параметрами практично не поступаються професійній серії камер відеоспостереження. Головною їх особливістю можна назвати їхню можливість роботи без відеореєстратора (NVR).

Теги: IPвідеокамера, внутрішня, WiFi, IMOU, IPCTA22CPG, 36, White

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!