IP-видеокамера купольная купити в Києві
0
0
0

IP-видеокамера купольная

Відгуки:
(0)
  • Виробник: TVT
  • Код товару: 245322
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$3 803.00

IP-відеокамера купольна TVT TD-9544S4-C(D/PE/AW2) - це купольна IP-відеокамера на 4 Мп. Вона виконана в міцному металевому корпусі, який захищений за стандартом IP67 (міжнародна стандартизація електричного обладнання, тобто пристрій захищений від потрапляння всередину корпусу різних рідких і твердих частинок, які впливають на роботу і можуть зіпсувати або зламати обладнання). Підтримує безперебійну роботу при температурі від -30 до +65°C.

Камера встановлюється для спостереження за резиденціями, магазинами та супермаркетами, офісними будівлями, підприємствами, а також будмайданчиками, парковками.

В основі камери лежить світлочутлива матриця 1/3” CMOS з максимальною роздільною здатністю 2560×1440 пікселів. Чутливість камери – 0.005 Лк при апертурі F1.6, що дозволяє зберігати чіткість зображень навіть за мінімального освітлення. Об'єктив пристрою з фіксованою фокусною відстанню 2.8 мм забезпечує наступні кути огляду:

  • по горизонталі - 94°
  • по вертикалі - 50°

IP-відеокамера вулична TVT TD-9544S4-C(D/PE/AW2) має подвійне підсвічування: ІЧ та LED. Відстань ІЧ-підсвічування до 30 м, відстань LED-підсвічування до 30 м. Дана модель оснащена такими функціями відеоаналітики як SMD – інтелектуальна детекція руху, перетин лінії, вторгнення в зону, що охороняється, тощо. Можливе живлення через PoE. Сучасний стандарт компресії відео H.265+/H.265/H.264+/H.264 скорочує обсяг відеоархіву, зберігаючи при цьому високу якість відео. Напруга живлення DC 12 В. Підтримка технології PoE дозволяє передавати через один кабель (вита пара) відеодані та живлення камери

З інших переваг IP-відеокамериTVT TD-9544S4-C(D/PE/AW2) слід зазначити наступні: підтримка функції P2P, трьох відеопотоків, наявність одного аудіовходу та вбудованого мікрофону, підтримка функцій покращення зображення 3D DNR, WDR, HLC, BLC. Запис відбувається на карту пам'яті microSD до 256 Гб, яку слід придбати окремо.

Теги: IPвидеокамера, купольная

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!