IP-відеокамера купольна DS-2CD2147G2H-LISU (eF) (2.8) купити в Києві
0
0
0

IP-відеокамера купольна DS-2CD2147G2H-LISU (eF) (2.8)

Відгуки:
(0)
  • Код товару: 246180
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$207.32

IP-відеокамера купольна DS-2CD2147G2H-LISU (eF) (2.8) - це сучаснакамера  з роздільною здатністю 4 Мп, з подвійним підсвічуванням та вбудованим мікрофоном для системи IP-відеоспостереження. Ця камера має фіксований об'єктив з фокусною відстанню 2,8 мм і кутом огляду по горизонталі 104°. 

IP-камера (Internet protocol camera) - цифровий пристрій, який виконує захват відеозображення, його оцифровку, стиск і передачу відеопотоку в цифровому форматі по мережі Ethernet (з комп'ютерної мережі), з використанням протоколу TCP/IP. Використовується для контролю і оперативної реакції на події, що відбуваються в складі мережевих систем охоронного відеоспостереження (ip-відеоспостереження), з високою точністю і деталізацією зображення. Встановлення камери можливе як зовні приміщень, так і всередині. Широко застосовується для побудови локальних і комплексних систем безпеки в бізнес-центрах, супермаркетах, магазинах, готелях, школах, паркінгах, СТО, автомийках, складах, квартирах і тощо.

IP-відеокамера оснащена сучасною матрицею 1/1,8" Progressive Scan CMOS. Максимальна роздільна здатність (2688 х 1520) і швидкість запису 25 кадрів/с. Висока світлочутливість матриці - 0.0005Lux@F1.0. У цій відеокамері застосовуються передові стандарти компресії відео Smart H.265+ / Smart H.264+ / H.264H / H.265 / H.264 / H.264B – завдяки чому зберігається висока якість зображення, при відносно невеликому розмірі відеофайлу. Вбудоване ІЧ-підсвічування дозволить висвітлити 30-метрову зону, навіть у повній темряві.  Воно покращує видимість в умовах низького освітлення, забезпечуючи надійне цілодобове спостереження.

Камера DS-2CD2147G2H-LISU (eF) (2.8) фокусується на класифікації людей та транспортних засобів на основі алгоритмів глибокого навчання. Пропонує такі функції, як захоплення особи, перетин лінії, виявлення вторгнень, вхід у регіон і вихід із регіону. Ці інтелектуальні функції забезпечують точне виявлення конкретних подій та рухів, підвищуючи загальну безпеку та полегшуючи попереджувальне реагування. Підключення IP-камери до локальної мережі та/або Інтернет виконується за допомогою стандартного роз'єму RJ-45. Живлення здійснюється від блоку живлення DC 12 В (купується окремо) або PoE (802.3af).

Купольний корпус DS-2CD2147G2H-LISU (eF) камери виконаний з металу. Клас захисту: IP67 (система класифікації ступеня захисту оболонки електрообладнання), що означає надійний захист внутрішніх компонентів від потрапляння пилу і вологи. Міцна конструкція забезпечує надійну роботу, навіть у суворих умовах довкілля, що робить її придатною для встановлення на відкритому повітрі. На корпусі під герметичною кришкою є слот під micro SD карту пам'яті до 512 ГБ.

Теги: IPвідеокамера, купольна, DS2CD2147G2HLISU, eF, 28

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!