IP-відеокамера вулична Speed Dome Uniview IPC6424SR-X25-VF White купити в Києві
0
0
0

IP-відеокамера вулична Speed Dome Uniview IPC6424SR-X25-VF White

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Uniview
  • Код товару: 246598
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$698.26

Призначення камери
Камера Uniview - це професійне рішення для систем охоронного відеоспостереження.
Камери Uniview відповідають найвищим вимогам професійних охоронних систем і дозволяють створювати системи відеоспостереження будь-якого масштабу і складності. Устаткування підтримує відкритий галузевий стандартам ONVIF і при необхідності легко інтегрується з технікою сторонніх виробників, охоронними системами та СКУД, а також підтримується професійним галузевим ПО Milеstone.
Устаткування для систем відеоспостереження марки Uniview вже багато років присутній на ринку і користується заслуженою популярністю у фахівців-інсталяторів. Висока якість зображення і безвідмовна робота стали запорукою успіху техніки Uniview. Камери Uniview привносять в IP відеоспостереження кілька корисних можливостей, серед яких: розвинені функції автономної відеоаналітики; інтелектуальна підсвічування, що усуває засвітки; підтримка прогресивного алгоритму компресії Н.265 і ін.

Особливості використання
IP-відеокамера вулична Speed ​​Dome Uniview IPC6424SR-X25-VF створена з використанням найбільш сучасних і прогресивних технічних рішень. Камера дозволяє отримати деталізоване зображення високої якості при роботі в звичайних або складних умовах освітленості, і навіть знімає в повній темряві. Нічна ІК підсвічування даної камери має інтелектуальну підстроювання яскравості, що дозволяє уникнути «засвіти» об'єктів, розташованих близько до камери - наприклад, осіб наблизилися людей. Це дозволяє зберегти на відео добре помітні деталі, що дуже важливо для високорівневих охоронних систем. Інтелектуальний алгоритм управління дозволяє навіть «вести» об'єкт в кадрі, постійно підлаштовуючи яскравість ІК підсвічування найбільш оптимальним чином, для кращої якості зображення. Ця особливість підкреслює професійну орієнтованість серії Uniview, адже більшість IP-відеокамер у схожій цінової категорії аналогічної можливості не мають.

Теги: IPвідеокамера, вулична, Speed, Dome, Uniview, IPC6424SRX25VF, White

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!