IP-відеокамера вулична Uniview IPC2125LE-ADF28KM-G White купити в Києві
0
0
0

IP-відеокамера вулична Uniview IPC2125LE-ADF28KM-G White

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Uniview
  • Код товару: 246646
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$128.26

Призначення камери

IP-відеокамера Uniview IPC2125LE-ADF28KM-G підтримує технологію  Easystar, що забезпечує високу якість зображення в умовах низького освітлення Це професійне рішення для систем охоронного відеоспостереження.

Камери Uniview відповідають найвищим вимогам професійних охоронних систем та дозволяють створювати системи відеоспостереження будь-якого масштабу та складності.

Устаткування для систем відеоспостереження марки Uniview вже багато років присутнє на ринку та користується заслуженою популярністю у спеціалістів-інсталяторів. Висока якість зображення та безвідмовна робота стали запорукою успіху техніки Uniview. Камери Uniview привносять в IP відеоспостереження кілька корисних можливостей, серед яких: інтелектуальне підсвічування, підтримка прогресивного алгоритму компресії Н.265 та ін.

Особливості використання

Ця IP-відеокамера створена з використанням найбільш сучасних та прогресивних технічних рішень. Камера дозволяє отримати детальне зображення високої якості під час роботи у звичайних або складних умовах освітленості, і навіть знімає у повній темряві. Нічна ІЧ підсвічування даної камери має інтелектуальне підстроювання яскравості, що дозволяє уникнути «засвіту» об'єктів, розташованих близько до камери – наприклад, осіб людей, що наблизилися. Це дозволяє зберегти на відео добре помітні деталі, що дуже важливо для високорівневих охоронних систем. Інтелектуальний алгоритм керування дозволяє навіть «вести» об'єкт у кадрі, постійно підлаштовуючи яскравість ІЧ підсвічування найбільш оптимальним чином для кращої якості зображення. Ця особливість наголошує на професійній орієнтованості серії Uniview, адже більшість IP-відеокамер у подібній ціновій категорії аналогічної можливості не мають.

Професійна IP камера Uniview пропонує розширені можливості при відстеженні тривожних подій, забезпечує гарантовано високий рівень відмовостійкості та безпеки, здійснює одночасну візуальну та звукову реєстрацію того, що відбувається. Камера забезпечує тривожне сповіщення користувачів системи охоронного відеоспостереження та здатна працювати з професійним програмним забезпеченням для систем відеоспостереження. Така камера робить роботу системи IP-відеоспостереження максимально ефективною та надійною, повністю відповідаючи високим критеріям професійного використання.

Теги: IPвідеокамера, вулична, Uniview, IPC2125LEADF28KMG, White

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!