IP-відеокамера вулична IMOU IPC-F22AP (2.8) White купити в Києві
0
0
0

IP-відеокамера вулична IMOU IPC-F22AP (2.8) White

Відгуки:
(0)
  • Виробник: IMOU
  • Код товару: 246652
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$58.00

IMOU IPC-F22AP - циліндрична 2 Мп мережева камера з вбудованим ІЧ-підсвічуванням та живленням по PoE. Підтримує функцію розпізнавання людини та призначена для вуличного використання у складі невеликих систем відеоспостереження. Вона дозволяє вести моніторинг через ПК, ноутбук, планшет чи смартфон із будь-якої точки земної кулі, де є доступ до Інтернету. Завдяки ступеню захисту IP67 камеру можна використовувати як усередині приміщень, так і на вулиці. Підходить для спостереження за приватними будинками та квартирами, а також інтелектуального спостереження за невеликими торговими точками, офісами та інше.

 

Матриця пристрою має світлочутливий сенсор 1/2.8" Progressive CMOS. Об'єктив з фіксованою фокусною відстанню 2.8 мм забезпечує наступні кути огляду:

  • по горизонталі - 102 °
  • по вертикалі - 54 °
  • по діагоналі - 120 °


Максимальна роздільна здатність відеозапису становить 1920x1080 пікселів, а швидкість запису - 25 к/с. Є 16-кратний цифровий зум. Для ведення спостереження у темний час доби камера доповнена підсвічуванням з дальністю дії до 30 м.

 

Для зберігання відео можлива передача інформації на підключений відеореєстратор або у хмарне сховище. Підключення до мережі Інтернет здійснюється через порт RJ-45 10/100. Доступ до мережі дозволяє підключати камеру до будь-якого пристрою для перегляду відео в режимі реального часу за допомогою фірмової програми IMOU.

 

Живлення пристрою здійснюється за технологією PoE по кабелю типу "вита пара", а максимальна потужність споживання становить 3.5 Вт.

 

Функціональні особливості IMOU IPC-F22AP

Камера IPC-F22AP підтримує функції детекції руху та розпізнавання людей, що знижує кількість помилкових спрацьовувань. Також, при виявленні руху на ваш смартфон автоматично буде надіслано повідомлення, що дозволяє завжди бути в курсі того, що відбувається, та швидко реагувати на події.

 

Для обробки відео використовуються кодеки стиснення H.264 та H.265. Останній дозволяє заощаджувати до 50% трафіку та пам'яті.

Теги: IPвідеокамера, вулична, IMOU, IPCF22AP, 28, White

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!