Плата блоку живлення Ajax 12–24V PSU for Hub 2/Hub 2 Plus/ReX 2 купити в Києві
0
0
0

Плата блоку живлення Ajax 12–24V PSU for Hub 2/Hub 2 Plus/ReX 2

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Ajax
  • Код товару: 246966
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$17.61

Альтернативний блок живлення для підключення хаба чи ретранслятора Ajax до низьковольтного джерела живлення з напругою 8–32 В. Являє собою електронну плату, яка вбудовується в корпус централі, замінюючи стандартний блок живлення 110/230 В~. Для цього вам знадобиться лише викрутка PH1, інструкція з монтажу та 10 хвилин часу. Для зручності блок живлення 12–24V PSU оснащений стандартним штекером power jack і має в комплекті клемний перехідник.

Для забезпечення безпеки в приміщеннях з проблемним електропостачанням рекомендується використовувати систему фотоверифікації. Завдяки блоку живлення з напругою 12 або 24 В⎓ ми можемо підключити хаб або ретранслятор радіосигналу до низьковольтних електромереж і використовувати резервні джерела живлення, наприклад, блоки безперебійного живлення з акумуляторами.

Можливо підключити Ajax до автомобільного або портативного акумулятора, і система безпеки буде забезпечувати захист водія, майна та вантажу. На яхті ви можете встановити сім-карту та підключити хаб до бортової мережі або акумулятора, щоб система безпеки Ajax захищала яхту біля причалу.

 

Сумісність: 

Хаби: Hub 2 (2G), Hub 2 (4G), Hub 2 Plus;

Ретранслятори радіосигналу: ReX 2.

Теги: Плата, блоку, живлення, Ajax, 12–24V, PSU, for, Hub, 2Hub, 2, PlusReX, 2

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!