Зовнішня відеокамера Atis AW-CAR180VF графіт купити в Києві
0
0
0

Зовнішня відеокамера Atis AW-CAR180VF графіт

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Atis
  • Код товару: 246984
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$164.21

AW-CAR180VF – спеціалізована відеокамера, призначена для систем розпізнавання номерних знаків автомобілів. Вона має високоякісну 1/3-дюймову матрицю 760H CCD високої роздільної здатності та роздільну здатність 550ТВЛ. Фокусна відстань відеокамери може змінюватися в діапазоні від 10 мм до 40 мм. Завдяки її високій чутливості 0Lux (за допомогою ІЧ-підсвічування) можна здійснювати зйомку навіть за низького освітлення. Вбудоване потужне ІЧ-підсвічування складається з 20 ІЧ-світлодіодів, що забезпечують дальність до 30 метрів. Примітно, що спеціалізована відеокамера Atis AW-CAR180VF здатна ідентифікувати автомобільний номер зі швидкістю до 180 км/год.

 

Ця камера також оснащена режимом автоматичного налаштування балансу білого (AWB), який забезпечує правильну передачу кольору при зміні умов освітлення. Функція AGC автоматично посилює відеосигнал при зниженні освітлення. AW-CAR180VF може бути підключена до будь-якого цифрового реєстратора або плати відеозахоплення і передає високоякісний відеосигнал, який потім обробляється спеціалізованим програмним забезпеченням.

 

Надійний корпус камери захищений від вологи та пилу (клас захисту IP66) та здатний витримувати морози до -30°C, що дозволяє їй відмінно працювати у будь-яких погодних умовах, включаючи зиму та літо. Колір графіту камери робить її майже непомітною при встановленні.

Теги: Зовнішня, відеокамера, Atis, AWCAR180VF, графіт

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!