IP-відеокамера вулична IMOU IPC-F22FP Wi-Fi (2.8) White купити в Києві
0
0
0

IP-відеокамера вулична IMOU IPC-F22FP Wi-Fi (2.8) White

Відгуки:
(0)
  • Виробник: IMOU
  • Код товару: 246990
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$75.95

Вулична IP-відеокамера IPC-F22FP (2.8 мм) з роздільною здатністю 2 Mpx для системи IP-відеоспостереження з вбудованим Wi-Fi модулем і мікрофоном, з 4 режимами нічного бачення і детекцією людей, з вбудованим прожектором. 

IPC-F22FP має відмінний функціонал і стильний зовнішній вигляд, стане справжнім надійним захисником будь-якого житлового будинку або офісу. А наявність високого класу захищеності IP67 дозволить їй зберігати свою повноцінну працездатність навіть у найскладніших погодних умовах. 

Підтримка Wi-Fi дозволяє підключити камеру по бездротовій мережі Wi-Fi до вашої точки доступу, що виключає прокладання кабелю. Підключення IP-камери до локальної мережі та/або Інтернет також виконується за допомогою стандартного роз'єму RJ-45 (100M).

Переглядати відеозображення з встановленої IP-камери можна з локальної мережі, але також з будь-якої точки світу, де є Інтернет. Віддалений доступ до відеозображення IP-камери, крім комп'ютера і ноутбука, можливий за допомогою планшета або смартфона під керуванням iOS | Android.

Теги: IPвідеокамера, вулична, IMOU, IPCF22FP, WiFi, 28, White

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!