IP-відеокамера вулична IMOU IPC-F46FEP Wi-Fi (2.8 мм) White купити в Києві
0
0
0

IP-відеокамера вулична IMOU IPC-F46FEP Wi-Fi (2.8 мм) White

Відгуки:
(0)
  • Виробник: IMOU
  • Код товару: 247434
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$106.32

IMOU IPC-F46FEP - це мережева циліндрична 4 Мп Wi-Fi камера з вбудованим мікрофоном та ІЧ-підсвічуванням, призначена для вуличного використання у складі ефективних систем спостереження. Камера призначена для роботи в невеликих системах відеоспостереження та дозволяє вести спостереження через монітор або смартфон із будь-якої точки земної кулі, де є доступ до Інтернету.

Камера оснащена матрицею розміром 1/3", що забезпечує чітке та деталізоване зображення. Завдяки ІЧ-підсвічуванню з дальністю до 30 метрів, камера може надавати якісне зображення навіть в умовах обмеженого освітлення. З широким кутом огляду у 95° горизонтально, 52° вертикально і 114° діагонально, вона охоплює велику територію. За допомогою фокусної відстані 2.8 мм та цифрового збільшення до 16x, камера забезпечує високу якість зображення та деталізацію.

IP-відеокамера вулична IMOU IPC-F46FEP використовує ефективні методи стиснення відео H.265/H.264, забезпечують оптимальний баланс між якістю та розміром файлів. Завдяки одному вбудованому мікрофону та одному динаміку, ви отримаєте якісне аудіо.

Мережеві можливості включають 1 порт Ethernet зі швидкістю 100 Мбіт/с та Wi-Fi IEEE802.11b/g/n для надійного з'єднання з мережею. Додатково, камера підтримує розширення Micro SD до 256 Гб для зберігання записів безпосередньо на пристрої.

Завдяки ступеню захисту IP67, камеру можна використовувати на вулиці. Підходить для спостереження за приватними будинками та квартирами, а також для інтелектуального спостереження за невеликими торговими точками, офісами тощо.

 

Теги: IPвідеокамера, вулична, IMOU, IPCF46FEP, WiFi, 28, мм, White

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!