IP-відеокамера купольна IMOU IPC-T22EP (2.8) White купити в Києві
0
0
0

IP-відеокамера купольна IMOU IPC-T22EP (2.8) White

Відгуки:
(0)
  • Виробник: IMOU
  • Код товару: 247435
  • Наявність: В наявності
Без ПДВ:$66.32

Внутрішня IP-відеокамера IPC-T22EP (2.8 мм) з роздільною здатністю 2 Mpx та вбудованим мікрофоном. IP відеокамера використовується для контролю і оперативної реакції на події, що відбуваються в складі мережевих систем охоронного відеоспостереження (ip-відеоспостереження) з високою точністю і деталізацією зображення. Встановлення камери можливе всередині приміщень. Широко застосовується для побудови локальних і комплексних систем безпеки в бізнес-центрах, супермаркетах, магазинах, готелях, школах, паркінгах, СТО, автомийках, складах, квартирах тощо.

IP-відеокамера оснащена сучасною матрицею 1/2.8" CMOS з роздільною здатністю 2 Mpx (1920х1080). Швидкість захоплення відеозображення становить 25 кадрів на секунду. Фіксований об'єктив IP відеокамери з фокусною відстанню 2.8 мм. Кут огляду по горизонталі 92°. Застосовуються передові стандарти компресії відео H. 264/H.265 – завдяки чому зберігається висока якість зображення при відносно невеликому розмірі відеофайлу. Вбудоване ІЧ-підсвічування дозволить висвітлити 30-метрову зону перед камерою навіть у повній темряві. Перехід відеокамери спостереження в нічний режим відбувається автоматично. При спрацюванні вбудованого датчика освітленості в темний час доби, включається світлодіодне ІЧ-підсвічування і камера переходить в чорно-білий режим, тим самим забезпечуючи передачу чіткої картинки такої ж деталізації, як і в денний час доби. Підключення IP-камери до локальної мережі та/або Інтернет виконується за допомогою стандартного роз'єму RJ-45 (100M).

Переглядати відеозображення з встановленої IP-камери можна з локальної мережі, але також з будь-якої точки світу, де є Інтернет. Віддалений доступ до відеозображення IP-камери, крім комп'ютера і ноутбука, можливий за допомогою планшета або смартфона під керуванням iOS | Android.

 

Теги: IPвідеокамера, купольна, IMOU, IPCT22EP, 28, White

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Оптом дешевше. Відчуйте різницю!
При покупці від 2 і більше одиниць товару діють оптові ціни.
Уточнити ціни
Оптом дешевше. Відчуйте різницю!